Każdego uczestnika można wypisać z danego kursu ręcznie, wystarczy tylko edytować jego profil i przejść do zakładki Zarządzenie kursami.
Aby wypisać użytkownika z kursu należy:
- Wejść w zakładkę Użytkownicy.
- Edytować profil użytkownika.
- W karcie: Zarządzanie kursami klikamy w przycisk: Wypisz z kursu.
- Klikamy: Zaktualizuj konto użytkownika.
Ważne!
Wypisanie z kursu można również zrealizować usuwając całkowicie konto użytkownika.