Dla każdego kursu z osobna możemy wyłączyć powiadomienia o wygasającym dostępie do kursu.
Aby wyłączyć powiadomienia o subskrypcji dla wybranego kursu należy:
- Wejść w zakładkę Kursy.
- Edytować kurs, w którym chcemy wyłączyć powiadomienia.
- Przejść do zakładki: Produkt.
- Zaznaczyć: Wyłącz wysyłanie powiadomień dotyczących subskrypcji.
- Zapisać zmiany.
Ważne!
Ta opcja pojawi się tylko wtedy, gdy w ustawieniach
głównych dodamy jakieś przypomnienie.